Feyenoord zal AZ-scenario willen voorkomen: 50x je inleg bij zege in Volendam!

Feyenoord zal AZ-scenario willen voorkomen: 50x je inleg bij zege in Volendam!

4 april - 12:00 Laatste update: 12:06

ADVERTORIAL - Feyenoord neemt het donderdag op tegen FC Volendam in speelronde 28 van de Eredivisie. Met elke overwinning van de Rotterdammers wordt de kans op plek twee, en daarmee Champions League-voetbal, een stuk groter. Bookmaker Unibet staat klaar met een fraaie actie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg wanneer Feyenoord in Volendam wint van de hekkensluiter!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd FC Volendam - Feyenoord en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Weet Feyenoord te winnen in Volendam? Dan pak je maximaal €50! Wordt er gelijkgespeeld of verliest Feyenoord? Dan verlies je maximaal €1.

Fraaie Rotterdamse reeks

Feyenoord zal in alle opzichten de favoriet zijn in Volendam: de ploeg pakte maar liefst dertien punten uit de laatste vijf wedstrijden en is bezig aan de beste reeks van alle Eredivisie-clubs. De Rotterdammers moeten wel de zwaargeblesseerde Quilindschy Hartman missen, maar met twee punten uit vijf wedstrijden is Volendam, dat hekkensluiter is, geen groots gevaar voor Feyenoord.

De verdediging van Volendam laat de laatste weken veel steken vallen: in de laatste acht wedstrijden vielen er maar liefst 25 tegentreffers. Feyenoord scoorde maar liefst twaalf keer in de laatste drie duels, met maar liefst acht verschillende doelpuntenmakers. De ploeg van Arne Slot lijkt Volendam dan ook op veel verschillende manieren pijn te kunnen doen. Of het nu een briljante ingeving van Santiago Gimenez, een rush van Leo Sauer, een afstandschot van Igor Paixão of een opstomende David Hancko is, de thuisploeg zal zich schrap moeten zetten.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.