Willem II voelt adem Roda en Veerman herpakt zich met ADO: check het KKD-rijtje!

Willem II voelt adem Roda en Veerman herpakt zich met ADO: check het KKD-rijtje!

12 april - 12:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer een nieuwe speelronde in de  Keuken Kampioen Divisie van start gaat. Onder meer ADO Den Haag, Roda JC Kerkrade en Willem II komen in actie. Blik vooruit en speel deze KKD-weddenschappen los of in een combinatie bij Unibet!

ADO Den Haag - Helmond Sport: Henk Veerman scoort en ADO wint (2.60)

Met ADO tegen Helmond Sport staat er een duel tussen de nummer vijf en dertien van de KKD op het programma. De club uit Zuid-Holland komt uit een moeilijke periode, maar won afgelopen vrijdag knap bij SC Cambuur. De Brabanders hebben het momenteel lastig. De laatste vier wedstrijden gingen achter elkaar verloren.

Aan de kant van ADO is er één man weer in bloedvorm. Veerman gaat nog altijd voor de topscorerstitel en was ook in Friesland weer belangrijk. De spits maakte een pracht van een doelpunt en had daarmee een groot aandeel in de 0-2 zege op Cambuur. Bij Unibet staat een quotering van 2.60 voor een overwinning van ADO in combinatie met een goal van Veerman.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier een profiteer van de welkomstactie waarbij je met een inzet van 1 euro 50 euro kan verdienen wanneer PSV van Vitesse wint!

TOP Oss - Roda JC: Roda wint de wedstrijd (1.80)

Ook TOP Oss en Roda spelen vanavond tegen elkaar. Dat is een duel tussen de nummer zeventien en twee van de competitie. De Limburgers strijden nog altijd om het kampioenschap in de KKD. De laatste vier wedstrijden werden allemaal door Roda gewonnen en de laatste keer dat er werd verloren dateert alweer van 5 februari. Mocht de club uit Kerkrade echt nog wat willen betekenen, dan is een overwinning ten koste van TOP Oss echt een must. Unibet hanteert een quotering van 1.80.

Willem II - Jong AZ: beide teams scoren (1.70)

Willem II, de grote concurrent van Roda, is de koploper van de KKD. De Tilburgers bekleden deze positie al erg lang, maar in de laatste wedstrijd liepen ze toch averij op. Er werd verrassend met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong FC Utrecht.

Met Jong AZ staat er vanavond weer een beloftenploeg op het programma. De Alkmaarse beloften staan op een knappe achtste plaats en scoren veel. In de laatste zeven wedstrijden kwamen zij minimaal één keer tot scoren. Unibet heeft een quotering van 1.70 staan voor wanneer beide teams scoren.

De combo

Wint ADO Den Haag met een goal van Henk Veerman, doet Roda JC zijn plicht bij TOP Oss en scoren zowel Willem II als Jong AZ? Bij Unibet staat een quotering van 7.96 voor een combinatie van deze weddenschappen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.