'Heilige vuur dooft langzaam bij Van 't Schip, die minder hoorbaar is bij Ajax'

'Heilige vuur dooft langzaam bij Van 't Schip, die minder hoorbaar is bij Ajax'

12 april - 21:12
36

Het 'heilige vuur' is langzaam aan het doven bij John van 't Schip, zo concludeert het Algemeen Dagblad. Zo zou de trainer van Ajax verbaal minder aanwezig zijn in Amsterdam dan in zijn eerste maanden.

In een analyse concludeert het AD dat Van 't Schip anders in de wedstrijd zit bij Ajax, in vergelijking met zijn eerste maanden bij de club. 'Dat het heilige vuur langzaam dooft, is voor collega’s op het trainingsveld al iets langer zichtbaar. Spelers en stafleden horen Van ’t Schip verbaal minder aanwezig zijn dan in zijn eerste maanden, toen hij Ajax vanuit de degradatiezone naar plek vijf stuwde en na de winterstop gretig maar vergeefs aandrong op ervaren versterking om een serieuze aanval op plek drie in te zetten', zo klinkt het.

Het AD stelt dat 'de moed Van 't Schip steeds meer in de schoenen zinkt', ook doordat de routiniers van Ajax bij bosjes neervallen, Van 't Schip recent hoorde dat hij volgend seizoen geen trainer van Ajax meer zal zijn en er bestuurlijke chaos heerst in Amsterdam.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: