Van den Brom staat open voor terugkeer: 'Heeft met sentiment te maken'

Van den Brom staat open voor terugkeer: 'Heeft met sentiment te maken'

23 april - 00:27
24

John van den Brom heeft andermaal aangegeven  dat hij openstaat voor een terugkeer bij zijn oude liefde, Vitesse. De club is inmiddels officieel gedegradeerd en verkeert in financiële moeilijkheden, maar Van den Brom zou ervoor openstaan om de club terug naar de Eredivisie te leiden.

"Het heeft met sentiment te maken", stelt Van den Brom bij Veronica Offside. "Ik heb er twaalf jaar gewerkt en ik ben beschikbaar. Ik heb niks. Het is niet zo dat ik het daarom wil doen, maar ik zie wel de uitdaging om ze terug te brengen waar ze horen."

Van den Brom voegt toe dat Vitesse niet de enige mogelijkheid zou zijn. "Ik heb best al wat opties gehad, maar allemaal in het buitenland, dat wil ik juist niet. Het is lekker om weer thuis te zijn bij je gezin en kinderen, dat is ook iets waard. Als je de kans krijgt om die club te helpen... het is nog niet zo dat ik het ga doen, ik heb één gesprek gehad. Als ik het doe, is het wel onder voorbehoud van die licentie, natuurlijk", besluit Van den Brom, die volgens De Gelderlander de voornaamste kandidaat is voor de functie.