Gewild Feyenoord-eigendom Sebaoui maakt indruk: 'Als hij de motor aanzet...'

Gewild Feyenoord-eigendom Sebaoui maakt indruk: 'Als hij de motor aanzet...'

24 april - 10:48 Laatste update: 26 april - 13:51
21

Jens Raven is diep onder de indruk FC Dordrecht-ploeggenoot Ilias Sebaoui. De achttienjarige spits is te gast in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, en laat zich daarin lovend uit over de middenvelder annex aanvaller, die eigendom is van Feyenoord.

"Iedereen ziet het: hij heeft een enorme drive en een neusje voor de goal", stelt Raven. Sebaoui maakte in 35 optredens in de Keuken Kampioen Divisie tien goals en daarnaast gaf hij zeven assists. "Hij heeft een hele goede individuele actie en hij de schiet de ballen er vanuit elke hoek in." Hans Kraay junior vergeleek Sebaoui al eens met Cody Gakpo.

Raven kan zich ergens vinden in die vergelijking. "Op de training sta ik wel eens tegenover hem. Als hij de motor even aanzet, is hij niet te houden", aldus de aanvaller. "Er zijn trainingspartijtjes geweest dat ik dacht: dit is wel drie, vier tandjes hoger."

Sebaoui kan door zijn sterke seizoen in de KKD rekenen op de nodige interesse. Feyenoord wil graag langer met hem door, ondertussen zit naar verluidt 'de halve Eredivisie' achter hem aan. Go Ahead Eagles zou al concreet in de markt zijn.

Bekijk hieronder de hele aflevering van #DoneDeal!