'Zlatan dringt aan op komst Van Bommel bij Milan, Feyenoord op vinkentouw'

'Zlatan dringt aan op komst Van Bommel bij Milan, Feyenoord op vinkentouw'

30 april - 13:37 Laatste update: 13:45
43

Een wel heel wild gerucht uit Italië: AC Milan heeft de onderhandelingen met Julen Lopetegui op pauze gezet. Zlatan Ibrahimovic dringt namelijk aan op de komst van Mark van Bommel, die ook bij Feyenoord in beeld zou zijn. Dat meldt Jurriaan van Wessem.

Volgens Van Wessem gaat AC Milan niet voor Lopetegui, maar Van Bommel als opvolger van Stefano Pioli. De Spanjaard leek hard op weg naar de Milanezen, maar uit de tweet van de directeur van Giorgio Press blijkt dat Zlatan Ibrahimovic een nog grotere vinger in de pap heeft dan gedacht. De Zweed zet namelijk in op de komst van oud-teamgenoot Van Bommel, die na dit seizoen lijkt te vertrekken bij Royal Antwerp FC.

Wedden

Meer odds

Dat AC Milan de onderhandelingen op ‘sterk water’ heeft gezet heeft alles te maken met de vermeende interesse van Feyenoord in de oefenmeester. De Milanezen willen haast maken met de komst van Van Bommel, zodat de Rotterdammers er niet met de oefenmeester vandoor gaan. De trainer heeft nog een contract tot medio 2025 bij Antwerp.

Van Bommel kende na moeizame periodes bij PSV en VfL Wolfsburg vorig seizoen een uitstekende herstart van zijn carrière bij Royal Antwerp FC. De trainer werd kampioen in de Jupiler Pro League én legde beslag op de titel. Dit seizoen gaat het een stuk minder met zijn elftal. Antwerp staat laatste in de kampioenspoule van België. Van Bommel en co. kunnen wel nog beslag leggen op de Croky Cup. In de finale is Union Saint-Gillis 9 mei de tegenstander.