Odenthal wordt bij Como omringd door beroemdheden

'Bijzondere' komst Modric toegejuicht in Como: 'Moet wel voor zijn plekje vechten'

22 mei om 19:20
Laatste update: 22 mei om 20:53

Cas Odenthal liet NEC in 2022 achter zich voor een avontuur bij het Italiaanse Como, waarmee hij onlangs promoveerde naar de Serie A. In #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, vertelt de verdediger over de bekende gezichten die bij de club over de vloer komen, over hoe het is om onder Cesc Fàbregas te werken en gaat hij in op de mogelijke komst van Luka Modric.

Odenthal ziet veel bekende gezichten bij Como. Naast trainer Fàbregas zijn er nog vele andere beroemdheden te bewonderen. "Het begint op zich wel te wennen, maar het is ook een beetje de club. Thierry Henry is de mede-eigenaar en ze nodigen heel vaak bekende mensen uit, dus het wordt eigenlijk steeds normaler om zulke grootheden te zien. Fàbregas, daar heb ik vorig jaar mee gespeeld en hij is dan nu de trainer, dat went wel."

De imponerende gastenlijst gaat verder dan enkel mensen uit de voetballerij, geeft Odenthal aan. "Veel Amerikanen worden uitgenodigd. MMA-fighters, maar ook artiesten. Laatst was er nog zo'n James Bond-slechterik, haha. Er zijn dus veel bekende mensen hier."

Naast dat er veel bekende mensen komen, is het niet onmogelijk dat er meer bekende voetballers zullen neerstrijken in Como. "Dat zou zomaar kunnen. We hebben relatief grote spelers voor Serie B-begrippen, dus je weet het nooit. Het doel was om binnen vijf jaar Champions League te halen, dus er zijn wel ambities."

Ook Modric wordt in verband gebracht met het gepromoveerde Como. "Die moet natuurlijk wel gewoon voor zijn plekje vechten", lacht Odenthal. "Nee, als zo'n gast echt zou komen... dat is wel heel bijzonder natuurlijk." Of het daadwerkelijk tot een transfer komt, moet Odenthal nog zien. "Como is een heel mooie club, maar die gast heeft natuurlijk alles gewonnen wat er te winnen valt. Eerst zien, dan geloven."

Bekijk hieronder de gehele aflevering van #DoneDeal of luister via Spotify!

Of beluister de podcast hier!

Abonneer je nu op de dagelijkse nieuwsbrief van VoetbalPrimeur!