Ten Hag reageert ijskoud op onzekerheid over ontslag en geeft duidelijk signaal af

Ten Hag geeft signaal af: 'Dan ga ik ergens anders verder met prijzen pakken'

25 mei om 19:45
Laatste update: 25 mei om 21:16

Erik ten Hag heeft op de persconferentie ijskoud gereageerd op de onduidelijkheid rondom zijn toekomst. Mocht Manchester United hem de laan uitsturen, dan gaat Ten Hag naar eigen zeggen bij een andere club verder met het pakken van prijzen.

Zaterdag versloeg United stadsgenoot Manchester City in de FA Cup-finale, waardoor Ten Hag een lastig seizoen afsluit met eremetaal. Toch lijkt het er nog steeds op dat de Nederlander ontslagen wordt. Daar reageert hij op de persconferentie na afloop koeltjes op. "Twee prijzen in twee seizoenen en drie finales: dat is niet slecht", doelt Ten Hag op zijn prestaties in Manchester. "Als ze me niet meer willen, dan ga ik ergens anders naartoe om prijzen te winnen. Dat is namelijk wat ik doe."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

Door de FA Cup-winst heeft Ten Hag nu al voor het zesde seizoen op rij een prijs in ontvangst genomen. Zo won hij in het seizoen 2018/19 de landstitel en KNVB Beker met Ajax, in 2019/20 de Johan Cruijff Schaal, in 2020/21 de landstitel en KNVB Beker, in 2021/22 de landstitel, in 2022/23 de League Cup en in het huidige seizoen dus de FA Cup.