Excelsior vol vertrouwen aan play-off-finale na zevenklapper

Alle ogen gericht op Parrott na fraaie hattrick, NAC-spits staat op in play-offs

28 mei om 14:30

ADVERTORIAL - Het seizoen is bijna ten einde, maar de laatste plek in de Eredivisie moet nog worden vergeven. Excelsior ruimte ADO Den Haag op in de halve finales en treft NAC Breda in het laatste tweeluik, dat afrekende met FC Emmen. Unibet staat klaar voor de finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie!

Tottenham-huurling imponeert

De return van de halve finales tussen Excelsior en ADO was op papier een spannend affiche, maar de Rotterdammers hadden geen zin in een spannend einde en stuurden ADO met 7-1 naar huis. Parrott, de 21-jarige Ierse huurling van Excelsior, had slechts 28 minuten nodig om drie keer te scoren. De huurling van de Spurs is dit seizoen op dreef en was in de Eredivisie al goed voor tien goals en vier assists: uitstekende cijfers voor een speler die slechts de helft van alle speelminuten heeft afgewerkt.

Weet Parrott ook tegen NAC te scoren? Bij Unibet staat daar een odd van 2.60 tegenover. Maakt Parrott deze keer de laatste goal in het duel? Dan pak je 6.40 keer je inleg! Bij NAC zal men op Sigurd Haugen rekenen. De spits was vier keer trefzeker in de vier play-off-duels en scoorde ook in de halve finale tegen Emmen. Scoort de huurling van Aarhus in eigen huis? Daar staat een odd van 2.65 voor klaar.

In de returns van de halve finales vielen maar liefst elf doelpunten en ook nu lijkt een doelpuntrijk duel zeker geen onmogelijkheid. Vallen er meer dan vier treffers in het heenduel van de finale? Dan pak je maar liefst 4.50 keer je inleg! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust