Bijzondere verkoop bij Go Ahead: 'Toen ik dat las, ben ik meteen gekomen'

Go Ahead-fans haasten zich voor bijzondere koop: 'M'n vrouw verklaart me voor gek'

30 mei om 13:57
Laatste update: 30 mei om 15:01

Een bijzondere verkoop in een tuincentrum in Deventer. Daar zijn stukjes van de 'heilige' grasmat van De Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles, te koop. De opbrengst gaat naar het grasteam van de club. 

Afgelopen weekend werd er nog door duizenden fans op gefeest na de gewonnen finale van de play-off tegen FC Utrecht, nu ligt de mat in stukjes in een tuincentrum in Deventer. Wie wil, kan daar een potje met gras kopen. De belangstelling is groot, vertelt een medewerker van het desbetreffende tuincentrum aan de NOS

Wedden

Meer odds
  • logo

    Go Ahead Eagles

  • logo

    Fortuna Sittard

"Ze gaan heel hard. Vanochtend werden we al platgebeld door mensen die zeker wilden weten dat de verkoop begonnen was." Een fan met twee potjes in zijn handen reageert enthousiast. "Toen ik las dat ze te koop waren, ben ik er meteen heen gegaan. Mijn vrouw verklaart me voor gek, maar ik doe het ook om de club te steunen."

De felbegeerde middenstip van de Adelaarshorst is niet beschikbaar voor verkoop. Die werd meteen na de gewonnen finale van de play-offs tegen FC Utrecht al uitgegraven. 

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over de definitieve selectie: