Memphis verwacht Oranje als verrasing op EK

Memphis licht tipje van sluier op over toekomst na EK: 'Dat zien we dan wel'

30 mei om 22:46
Laatste update: 30 mei om 22:51

Memphis Depay denkt dat het Nederlands elftal wel eens kan gaan verrassen op het komende EK. De spits is zelf topfit en als de rest van de ploeg dat ook is, moet iedereen volgens hem rekening houden met Oranje.

"We hebben een team waarvoor andere teams bang moeten zijn, in ieder geval moeten ze rekening met ons houden", is Memphis standvastig in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat we kunnen verrassen. Misschien niet de favoriet, maar dat is prima." Memphis zal het EK gaan spelen zonder dat hij een club heeft, nadat hij transfervrij is vertrokken bij Atlético Madrid. Over een nieuwe club wilde de spits nog niet veel kwijt. "Dat zien we dan wel."

Memphis is over één ding wel glashelder. De aanvaller is fit voor de komende periode met Oranje en heeft een aantal goede trainingsdagen achter de rug. "We hebben twee goede trainingsdagen gehad, nu even genieten van dit soort dagen voor de groep echt bij elkaar komt. Het waren lekkere trainingen. Bij Atlético heb ik nog lekker kunnen spelen. De fitheid zit goed, nu moet ik het laten zien."

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over de definitieve selectie: