Feyenoord strikt Benfica en Monaco

Feyenoord strikt onder meer Benfica en Monaco: voorbereiding is rond

31 mei om 14:34

Feyenoord heeft de voorbereiding op het seizoen 2024/2025 rond. De Rotterdammers spelen de zogeheten 'Openingswedstrijd' tegen AS Monaco. De Monegasken zijn op 31 juli te gast in De Kuip.

Het vriendschappelijke duel met Monaco zal de laatste test zijn voor het echte werk begint. De voorbije jaren kwamen Atlético Madrid (2021), Olympique Lyon (2022) en Benfica (vorig jaar) al op bezoek om het seizoen van Feyenoord officieus te openen. Monaco eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Ligue 1, waardoor het zich net als de Rotterdammers wist te plaatsen voor de Champions League.

Feyenoord heeft ook de rest van het programma in de voorbereiding bekendgemaakt. In totaal zal de nummer twee van de Eredivisie zes oefenwedstrijden spelen. FC Dordrecht, KRC Genk, Cercle Brugge en Benfica zijn al gestrikt. Daarnaast zoeken de Rotterdammers nog een oefenpartner voor het trainingskamp in Oostenrijk. Alle duels zijn te zien via Feyenoord One, het streamingkanaal van de club.

Het oefenschema van Feyenoord
Zaterdag 6 juli, 14.30 uur: FC Dordrecht – Feyenoord
Zaterdag 13 juli, 13.00 uur: Feyenoord – KRC Genk (De Kuip)
Zaterdag 20 juli, 13.00 uur: Feyenoord – Cercle Brugge (Varkenoord)
Maandag 22 juli - zaterdag 27 juli: trainingskamp Oostenrijk + oefenduel
Zondag 28 juli, 20:30 uur: SL Benfica – Feyenoord (Eusebio Cup)
Woensdag 31 juli, 19:30 uur: Feyenoord – AS Monaco

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!