Vertrekkende Nassoh duidelijk: 'PSV heeft de beste jeugdopleiding in Nederland'

"Ik denk dat PSV de beste jeugdopleiding heeft in Nederland, honderd procent"

31 mei om 16:38

Mohamed Nassoh vindt dat PSV de beste jeugdopleiding van Nederland. De middenvelder doorliep de volledige opleiding van de Eindhovenaren en vertrekt deze zomer naar Sparta Rotterdam.

Nassoh is de speler die de meeste wedstrijden speelde in Jong PSV, maar van een debuut in de hoofdmacht is het niet gekomen. Nu vertrekt de captain van de beloften naar Sparta. "Ik denk dat PSV de beste jeugdopleiding heeft in Nederland, honderd procent", zegt Nassoh in gesprek met de Eindhovense clubkanalen. "Als je ziet hoe ze met je omgaan, wat voor kwaliteit trainingen je krijgt: het is eigenlijk gewoon het hele pakket. Alles wordt geregeld en gedaan voor je, dus ik ben dankbaar."

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Vervolgens krijgt Nassoh de vraag of het voor hem lastig is om naar Het Kasteel te verhuizen. "Niet echt. Zoals jullie waarschijnlijk hebben gezien had ik ook een paar andere opties. Maar als je ziet welk plan Sparta heeft, ook met het perspectief op speelminuten... Ze wilden me al heel lang, heel graag. Uiteindelijk was mijn gevoel het belangrijkste voor me. Ik ben blij dat ik daar mag spelen."