Ten Hag wil Olise als toptarget deze zomer

'Ten Hag identificeert toptarget voor transferzomer: buitenspeler wil graag naar United'

1 juni om 16:52

Michael Olise is het belangrijkste transfertarget van Manchester United deze zomer. Dat vertelt transferjournalist Ben Jacobs in The United Stand. De Fransman lijkt zelf ook wel open te staan voor de stap.

"Ik heb geen twijfel dat Manchester United zich gaat melden in de strijd om Olise", vertelt de transferjournalist in over de Fransman. "Ik heb gehoord dat hij de stap naar United graag zou willen maken. Chelsea zou ook in de race zijn, maar als Olise een keuze moet maken dan zou hij voor United gaan." United werd al meermaals gelinkt aan de komst van de aanvaller van Crystal Palace.

Olise was afgelopen seizoen één van de uitblinkers van het sterk presterende Crystal Palace. De buitenspeler maakte tien goals en gaf zes assists in negentien Premier League-duels. Olise heeft nog een contract bij Crystal Palace, tot de zomer van 2027. De ploeg van trainer Oliver Glasner zou daarom een fors prijskaartje aan de 22-jarige aanvaller hangen. Bedragen van rond de zeventig miljoen euro zijn genoemd.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!