Boskamp en Janssen over Dortmund - Real Madrid

Boskamp en Janssen stomverbaasd: 'Ze worden helemaal overklast'

1 juni om 22:06
Laatste update: 1 juni om 22:08

Jan Boskamp is diep onder de indruk van het spel dat Borussia Dortmund in de eerste helft op de mat legt tegen Real MadridDie Schwarzgelben 'overklassen' De Koninklijke, stelt Boskamp.

Dortmund is voor rust de bovenliggende partij. Karim Adeyemi en Niclas Füllkrug hadden de openingstreffer op de schoen, maar beide ploegen zijn met een 0-0 tussenstand gaan rusten. "Ze worden helemaal overklast", zegt Boskamp over Real. "Dortmund is gewoon sterker. Ze zijn frisser. Dortmund wint bijna elk duel. Het is dat Courtois een paar goede ballen pakt."

"Ze zijn in alles sneller", vervolgt Boskamp, die zichtbaar onder de indruk is van de ploeg van trainer Edin Terzic. "Ze komen constant in de zestien van Real." De ras-Feyenoorder krijgt bijval van Theo Janssen. "Ik denk dat wij Dortmund hebben onderschat. Met hoeveel durf, tempo en kracht ze spelen... Dan durf ik dat wel te zeggen."

Real had weinig in te brengen. De ploeg van Carlo Ancelotti schoot geen enkele keer op doel.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!