Wilfred Genee viert jubileuem op middenstip ArenA

Genee viert jubileum met speciale uitzending op middenstip Johan Cruijff ArenA

5 juni om 09:50

Wilfred Genee heeft een speciale jubileumuitzending van zijn radioshow The Friday Move op BNR Nieuwsradio aangekondigd. Voor het 15-jarig bestaan van het programma, is hij eenmalig te horen vanaf de middenstip van de Johan Cruijff ArenA.

De presentator van Vandaag Inside is al vijftien jaar ook verantwoordelijk voor het radioprogramma op BNR Nieuwsradio. Het programma speelt elke vrijdag in op de actualiteit in een huiselijke sfeer. Voor de jubileumuitzending is de Johan Cruijff ArenA dus het podium, heeft BNR bekend gemaakt in een persbericht. Op vrijdag 21 juni is de uitzending te horen op de radio met gasten als Dilan Yeşilgöz en Gijs Rademakers.

De hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, Marc Adriani, is nog altijd blij met de manier waarop de uitzending wordt gemaakt. "We zijn trots dat we The Friday Move al 15 jaar live uitzenden. De sfeer is uniek enGenee is scherp en de perfecte gangmaker, waardoor politici, BN’ers en andere gasten altijd net wat meer vertellen dan ze vooraf hadden bedacht. Waarschijnlijk zijn we het enige mediabedrijf ter wereld dat de eigen vrijdagmiddagborrel uitzendt. Wat mij betreft gaan we daar nog heel lang mee door, want het is al 15 jaar lang een groot succes."

Op 14 juni is Ajax nog niet begonnen aan de voorbereiding. Begin juli zal de selectie zich na het EK weer gaan melden in Amsterdam, om onder de nieuwe trainer Francesco Farioli aan de voorbereiding te starten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!