Bij Unibet wedden op een speciaal verhoogde odd voor Cody Gakpo tegen Canada

Herhaalt Gakpo tegen Canada wat hij namens Oranje ook al tegen Schotland deed?

6 juni om 17:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal maakt zich op voor zijn eerste van de twee oefenwedstrijden in aanloop naar het EK. Oranje treft Canada in De Kuip. Blik vooruit en speel mee met een speciaal verhoogde odd van Unibet, de bookmaker die zijn pijlen richt op Cody Gakpo.

Assistkoning van de vorige interlandperiode

In de vorige interlandperiode van het Nederlands elftal startte Gakpo één keer in de basis. Dat was in de wedstrijd die in de Johan Cruijff ArenA werd gespeeld tegen Schotland. De aanvaller van Liverpool was goed voor de assist op zowel Tijjani Reijnders als Georginio Wijnaldum. Met name de voorzet op laatstgenoemde doelpuntenmaker was om van te smullen, werkelijk perfect aangesneden.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en profiteer van de welkomstactie! Met een inzet van 1 euro verdien je 50 euro wanneer Oranje van Canada wint.

Grote kans dat Gakpo in de basis start

De kans dat Ronald Koeman ervoor kiest om Gakpo op te stellen tegen Canada, is zeer groot. De bondscoach liet in de persconferentie al doorschemeren dat hij nog op enkele posities twijfelt, maar dat je flink wat delen uit zijn beoogde basisopstelling voor het EK zal zien. 

Of Oranje in een systeem met vier of vijf verdedigers gaat starten is niet duidelijk, maar ook dan hoeft Gakpo nog niet te vrezen. Ondanks dat hij tegen Duitsland op de bank begon omdat Oranje met twee spitsen speelde, is zijn beoogde concurrent er nog niet bij: Donyell Malen sluit pas later. Bovendien heeft Koeman al uitgesloten dat Memphis Depay en Brian Brobbey niet samen zullen spelen. Wanneer Oranje ervoor kiest om met drie aanvallers te spelen, is de linksbuiten positie voor Gakpo.

De odd

Onder de noemer Uniboost Uitblinker biedt Unibet de speciaal verhoogde quotering voor Gakpo aan. De quotering voor een assist van de aanvaller stond op 3.50, maar is tijdelijk verhoogd naar 4.40. De quotering is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder met een maximale inzet van 15 euro.

Klik hier om de Uitblinker te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust