AC Milan blijft pushen voor transfer Zirkzee

'Italiaanse topclub blijft pushen en wil koste wat kost Zirkzee binnenhalen'

5 juni om 21:31

AC Milan is nog steeds vol aan het werk om Joshua Zirkzee binnen te kunnen halen. De Milanezen zijn nog niet dicht bij een akkoord met Bologna, maar ze willen de spits koste wat kost binnenhalen. 

Volgens Gianluca di Marzio en Relevo ziet AC Milan Zirkzee nog altijd als de ideale vervanger van de vertrokken Olivier Giroud. I Rossoneri is nog niet dicht bij een akkoord met Bologna, maar ook een akkoord met Zirkzee zelf over zijn salariseisen is er nog niet. De spits wil in ieder geval graag in de Italiaanse competitie blijven. Buitenlandse clubs die interesse hebben getoond lijken daardoor kansloos.

Zirkzee kende afgelopen seizoen het succesvolste jaar uit zijn carrière. Zo maakte hij indruk in het shirt van Bologna en haalde hij met die club voor het eerst in de geschiedenis een ticket voor de Champions League. AC Milan zou naast Zirkzee ook geïnteresseerd zijn in Romelu Lukaku. De Belg zou daardoor een pikante overstap kunnen maken, aangezien hij ook veel duels voor aartsrivaal Internazionale speelde.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!