'Ajax en PSV willen Inter-spits Lavelli'

'Inter maakt haast met voorstel door interesse van Ajax en PSV'

10 juni om 08:10

Internazionale-spits Matteo Lavelli staat in de belangstelling van Ajax en PSV. De Milanezen stellen alles in het werk om de zeventienjarige spits uit de handen van de Nederlandse topclubs te houden, beweert FCInterNews.

Volgens de fansite is Lavelli 'één van de meest veelbelovende jonge aanvallers' bij Inter. Het afgelopen seizoen speelde hij voor de O18 van de Italiaanse topclub. Met twintig doelpunten en twee assists in 26 duels maakte hij de nodige indruk. Niet voor niets werd hij onlangs al doorgeschoven naar de O19, het team van de vertrekkende trainer Christian Chivu. Voor dat team scoorde hij twee keer in vijf optredens.

I Nerazzurri wil Lavelli nu een profcontract aanbieden en lijkt daar vaart achter te moeten zetten. De jonge spits kan een contract tot medio 2028 tekenen in Milaan. Met het voorstel hoopt Inter hem uit handen te houden van AS Monaco, PSV en Ajax. De Eredivisie-topclubs zouden al scouts naar Italië hebben gestuurd om hem aan het werk te zien. Eerder viel ook de naam van Bayern München in het geruchtencircuit.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: