Bij TOTO wedden op Tijjani Reijnders en Teun Koopmeiners voor Oranje tegen IJsland

Tonen Reijnders en Koopmeiners hun Oranje-vorm tijdens uitzwaaiduel met IJsland?

10 juni om 15:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal speelt maandagavond de traditionele uitzwaaiwedstrijd voorafgaand aan het EK. Oranje neemt het in De Kuip op tegen IJsland, dat enkele dagen geleden nog vriend en vijand verbaasde door van Engeland te winnen. TOTO heeft mooie quoteringen in petto rondom Nederland, met Teun Koopmeiners en Tijjani Reijnders in het bijzonder.

Koopmeiners en Reijnders gaan zeker spelen

Zowel Koopmeiners als Reijnders is pas net aangesloten bij de groep en dat had verschillende redenen. Koeman koos ervoor om de aanvallende middenvelder van Atalanta wat extra vrijaf te geven vanwege het slopende programma, terwijl de middenvelder van AC Milan nog een tripje diende te maken naar Australië. Maandagavond draven de twee in ieder geval op in de basis, zo bevestigde de bondscoach in gesprek met de NOS

Koopmeiners en Reijnders in Oranje en de Serie A

Koopmeiners en Reijnders beginnen steeds meer en vaker hun stempel te drukken op Oranje. Het tweetal heeft zich dusdanig in de Serie A bewezen dat Koeman er steeds vaker voor kiest om ze speelminuten te geven in Oranje. Neem de oefenwedstrijd van Oranje tegen Schotland van maart. Reijnders opende de score met een prachtig afstandsschot en de ingevallen Koopmeiners was ook zeer dichtbij met een treffer. Voor een goal van Koopmeiners en Reijnders hanteert TOTO quoteringen van respectievelijk 2.40 en 4.20.

Aangezien Reijnders wat meer teruggetrokken speelt en de tegenstanders van Oranje nogal eens terugzakken, schiet hij nog al eens van afstand. Als we naar de statistieken kijken schiet hij gemiddeld één keer op het doel van de tegenstander. Daar staat op TOTO een quotering van 1.70 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust