Nog geen contract tussen AC Milan en Feyenoord over Wieffer

Geruchten rondom Wieffer wakkeren aan: 'Meerdere teams hebben geïnformeerd'

14 juni om 16:57
Laatste update: 14 juni om 17:01

Er is nog geen contract geweest tussen AC Milan en Feyenoord over een mogelijke transfer van Mats Wieffer, zo meldt de Italiaanse journalist Rudy Galetti. De middenvelder staat wel op de lijst bij de Italiaanse topclub, maar hij is niet de enige speler.

Waar er volgens Galetti nog geen contact is tussen de clubs, zijn er wel gesprekken gaande tussen AC Milan en de entourage van Wieffer. De clubleiding probeert zo veel mogelijk informatie te winnen over de Nederlander, die samen met andere spelers op de lijst staat om het middenveld van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

De transferwaarde van Wieffer wordt op dit moment ingeschat op 20 tot 25 miljoen euro. Naast AC Milan hebben naar verluidt meerdere Europese clubs navraag gedaan bij de zaakwaarnemer van de middenvelder. 

Eerder werd Wieffer al nadrukkelijk in verband gebracht met Atlético Madrid en FC Barcelona. De 24-jarige Feyenoorder is momenteel geblesseerd en daardoor kwam hij niet in aanmerking voor een plek in de EK-selectie van Oranje. Tot dusver speelde Wieffer 79 wedstrijden in dienst voor Feyenoord. Hierin scoorde hij negen keer en gaf hij elf assists.

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: