Van Gelder reageert op Derksen

Van Gelder komt met reactie op uitspraken Derksen: 'Dat zou ik ook niet weten...'

16 juni om 13:38

Jack van Gelder heeft zaterdag gereageerd op de kritiek van Johan Derksen. Live op de radio 538 weerspreekt de journalist dat Derksen 'een beetje nerveus' wordt van hem. Van Gelder laat zich niet negatief uit over zijn collega.  

"Ik vind het wel heel stuitend dat Jack van Gelder mij zes weken na zit te doen en dan gaat zitten grienen. Verschrikkelijk. Dan zegt hij eerst dat hij op de PVV heeft gestemd en dan gaat 'ie zitten janken", liet Derksen weten bij Vandaag Inside Oranje. De oud-voetballer doelt op het moment dat Van Gelder emotioneel werd bij Wij houden van Oranje toen hij het Nederlands elftal toesprak.

Radio 538 belde zaterdag met Van Gelder om het EK te bespreken, maar ook de uitspraken van Derksen kwamen ter sprake. Van Gelder ontkent dat Derksen 'een beetje nerveus' wordt van hem. "Nee, helemaal niet. En ik heb ook helemaal niet op zijn stoeltje gezeten. We hebben gewoon een hartstikke goed programma gemaakt. We maken allebei ons eigen programma. Ik zou ook niet weten wat ik voor negatiefs zou moeten zeggen over hun programma", aldus Van Gelder.

Matchday! Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: