Schär loopt net als Mbappé gebroken neus op

Tweede speler ondervindt zelfde lot als Mbappé en loopt gebroken neus op

20 juni om 15:29

Na Kylian Mbappé heeft ook de Zwitserse verdediger Fabian Schär zijn neus gebroken. De mandekker bracht het slechte nieuws zelf naar buiten na de wedstrijd tegen Schotland

Tegen de Zwitserse TV-zender BlueSport komt de verdediger van Newcastle United met het slechte nieuws. “Ik heb mijn neus gebroken. Er waren, zoals we verwacht hadden, veel tackles en duels. Ze maakten het ons enorm lastig.” Schär hield zijn vervelende blessure over aan een duel met de Schotse Anthony Ralston. Voor de verdediger was het al geen gelukkig duel, aangezien hij de openingstreffer van Schotland in eigen doel schoot.

Het is niet bekend of Schär dit EK nog kan spelen, datzelfde geldt voor Mbappé die een zware neusblessure overhield aan de wedstrijd tegen Oostenrijk. De superster heeft inmiddels aangegeven dat hij zelf dolgraag tegen Oranje wil spelen. Mbappé werkte woensdag al een individueel programma af op de training en hij hoopt donderdag helemaal mee te kunnen doen. Donderdag komt ook zijn speciaal gemaakte beschermingsmasker aan.