Weghorst gevraagd naar nabije toekomst, die mogelijk bij Ajax ligt

Ajax-target Weghorst gevraagd naar toekomst: 'Tuurlijk zijn er dingen die spelen'

23 juni om 17:53
Laatste update: 23 juni om 17:53

Wout Weghorst is zondag tijdens een persmoment van het Nederlands elftal gevraagd naar zijn nabije toekomst, die mogelijk in Amsterdam ligt. De spits erkende dat er momenteel dingen spelen, maar liet geen namen van clubs vallen. 

Het verhaal is bekend. Ajax is bezig met het herstructureren van de selectie, en ziet in Weghorst een ideale aanwinst. De spits moet zowel op als buiten het veld voor een kwaliteisimpuls kan zorgen. Is de aanvaller van (nu nog) Burnley bezig met een tranfser? "Tuurlijk ben je met de toekomst bezig en tuurlijk zijn er dingen die spelen, maar dat is wel op de achtergrond", aldus Weghorst, opgetekend door Voetbal International

Voor Weghorst, die met een late winnende treffer een heldenrol vertolkte tegen Polen, geldt nu maar één ding. "De laatste maanden heb ik alles gedaan om in topvorm en om volledig gefocust te zijn op dit EK. Dan zou het wel gek zijn als ik met allerlei andere dingen bezig ben", vervolgt de aanvaller, die de voorbije maanden ook een aantal keer flirtte met FC Twente. "Ik houd me focus vol op het toernooi. Daarna ben ik ervan overtuigd dat er iets heel moois komt."

Bizarre wending in afgekeurde Xavi-goal: check Studio Oranje hieronder: