Southgate wisselt Alexander-Arnold voor Gallagher

'Southgate vindt experiment mislukt en voert wijziging door voor laatste duel'

24 juni om 16:52

Gareth Southgate gaat voor de laatste groepswedstrijd van Engeland een wijziging doorvoeren in zijn basiself. De bondscoach gaat volgens Engelse media Conor Gallagher in de ploeg brengen.

De Engelsen spelen woensdag de laatste groepswedstrijd tegen de Slovenen en daar lijkt Gallagher dus zijn opwachting in de basis te gaan maken. De middenvelder van Chelsea was in de eerste twee duels al invaller. De basisplek van Gallagher lijkt ten koste te gaan van Trent Alexander-Arnold. Hij kon de eerste wedstrijden niet overtuigen op zijn nieuwe plek en Southgate lijkt het vertrouwen even kwijt te zijn.

Engeland is niet extreem overtuigend begonnen aan het EK. The Three Lions zijn topfavoriet voor de eindzege, maar het land kende twee matige eerste wedstrijden. Tegen Servië won Engeland met 1-0, maar overtuigde het absoluut niet en tegen Denemarken werd zelfs met 1-1 gelijk gespeeld. De Engelsen gaan nog altijd aan kop in groep C, maar de ploeg van Southgate kan die plek nog verliezen aan zowel Denemarken als Slovenië.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!