Perez lacht Luijckx uit na opmerking over Bellingham

Perez schatert het uit na opmerking Luijckx over Engeland: 'Wat? Moet hij eruit?'

26 juni om 15:16
Laatste update: 26 juni om 16:54

Kees Luijckx denkt dat Gareth Southgate een goed statement maakt, als hij Jude Bellingham op de bank zet bij Engeland. Als de analist dit vertelt bij EK-praat van ESPN, weet tafelgenoot Kenneth Perez niet wat hij hoort.

Engeland werd groepshoofd in poule C, maar de topfavoriet wist absoluut niet te overtuigen. Luijckx weet wel waar dit aan ligt. "Het is een team dat elkaar niet helpt. Ze maken elkaar niet beter en iedereen speelt zijn eigen wedstrijd om te laten zien hoe goed ze wel niet zijn. Southgate kiest eigenlijk de mooiste vrouwen, maar niet degenen die het best in bed zijn", grapt Luijckx over de situatie bij de Engelsen.

Kijkend naar welke vedette dan plaats zou moeten maken, weet Luijckx direct wie hij zou kiezen. "Bellingham vind ik een speler die je op de bank kan zetten. Op basis van hoe hij nu speelt zou ik dat zo doen. Heb je Bellingham tijdens de afgelopen duels gezien? Hij zou de allerbeste moeten zijn en hij moet zijn medespelers beter laten functioneren, maar daar is hij totaal niet mee bezig. Ook niet zonder bal."

De oren van Perez klapperen bij die uitspraak van Luijckx over Bellingham. Hij zou de ster van Engeland nooit naar de kant halen. "Wat? Bellingham zou jij uit de basiself halen? Bellingham eruit", lacht Perez de opmerking van Luijckx weg.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!