Driessen maakt sterspeler Roemenië belachelijk: 'Die heeft een vrouwenkapsel'

Driessen maakt tegenstander Oranje belachelijk: 'Die heeft een vrouwenkapsel'

27 juni om 16:53
Laatste update: 27 juni om 16:58

Valentijn Driessen is allesbehalve onder de indruk van Radu Dragusin, een van de centrale verdedigers van Oranje-opponent Roemenië. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf heeft Dragusin bovendien een 'vrouwenkapsel'. 

De heren van de Kick-offpodcast van De Telegraaf vragen zich af welke goede spelers er bij Roemenië in het elftal staan en laten de naam van de verdediger van Tottenham Hotspur vallen. "Dragusin of zo", mompelt Driessen. "Die heeft wel een heel raar kapsel. Zo'n vrouwenkapsel met twee staartjes. Die heeft het afgelopen seizoen helemaal niks gepresteerd. Hij staat bij Spurs onder contract en zijn zaakwaarnemer vindt hem helemaal geweldig."

Volgens Driessen klopt de belangenbehartiger van Dragusin regelmatig aan bij Daniel Levy, de voorzitter van Tottenham Hotspur. "Die loopt hij altijd te stalken over die jongen, dat hij salarisverhoging moet hebben en moet spelen. Maar hij speelt niet, omdat hij gewoon niet goed genoeg is. Daar speelt Micky van de Ven."

Dragusin kwam in januari 2024 voor zo'n 25 miljoen euro over van Genoa. Dit seizoen kwam hij negen keer in actie in de Premier League. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!