United stuurt aardige afkoopsom voor Hake naar Deventer

Manchester United stuurt aardige afkoopsom voor Hake naar Deventer

27 juni om 20:44
Laatste update: 27 juni om 21:06

Go Ahead Eagles houdt 'enkele tonnen' over aan het naderende vertrek van Rene Hake naar Manchester United. Dat meldt Voetbal International. De trainer van de club uit Deventer heeft een vertrekclausule in zijn contract staan.

"Natuurlijk ben ik als trainer ook ambitieus", liet hij in een eerder interview al weten aan VI. "En ik weet dat ik op een hoger niveau uitstekend kan presteren. Maar het gaat erom dat anderen dat ook vinden en tot op heden is er niets concreets. En je moet koesteren wat je hebt, daarom heb ik verlengd", sprak hij destijds over zijn situatie in Deventer

Totdat Manchester United zich meldde voor de hoofdtrainer van Go Ahead Eagles, die eerder werkzaam was bij onder meer FC Emmen, PEC Zwolle, FC Twente, SC Cambuur en FC Utrecht. In het vernieuwde contract van Hake staat een clausule waardoor de trainer de overstap kan maken naar Engeland. Gelukkig voor Go Ahead blijft de club niet met lege handen achter. De Eagles vangen 'enkele tonnen' van de grootmacht uit de Premier League. 

Het contract van Hake bij Manchester United zal geen enkel probleem zijn, weet VI. 'Hake ziet het helemaal zitten om op Old Trafford aan de slag te gaan', valt er te lezen. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!