Officieel: Feyenoord versterkt zich met Carranza

Officieel: Feyenoord speelt met Carranza in op mogelijk vertrek Gimenez

30 juni om 15:47
Laatste update: 30 juni om 16:04

Julián Carranza is de nieuwe spits van Feyenoord. De 24-jarige Argentijn tekent in De Kuip, zo maken de Rotterdammers bekend. Hij komt over van Philadelphia Union.

De transfer van Carranza naar Feyenoord diende zich al een tijdje aan. Donderdag plaatste de aanvaller zelf een story, waarop te zien was hij dat in Rotterdam verbleef. Carranza had nog een contract tot het einde van dit kalenderjaar bij de Amerikaanse club, maar maakt desondanks transfervrij de overstap naar de vicekampioen van Nederland.

Met Carranza speelt Feyenoord alvast in op een mogelijk vertrek van Santiago Gimenez, die in verband wordt gebracht met meerdere clubs. Ayase Ueda is de andere spits in de selectie van de nieuwe trainer Brian Priske. Carranza speelde dit seizoen twaalf MLS-duels voor Philadelphia Union, waarin hij zes keer scoorde. Eerder kwam de voormalig Argentijnse jeugdinternational uit voor CA Banfield en Inter Miami.

Na Anis Hadj-Moussa, Gijs Smal, Chris-Kévin Nadje en Aleks Zekovic is Carranza alweer de vijfde zomeraanwinst van de Rotterdammers.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!