Van der Meijde over einde Veronica Offside

Van der Meijde heeft geen contact meer met Veronica-collega's: 'Wel goed zo'

28 juni om 15:47

Andy van der Meijde en Wilfred Genee hebben geen contact meer na het einde van Veronica Offside. Dat laat de oud-voetballer weten tegenover Shownieuws.  

Talpa maakte dinsdag bekend dat Veronica Offside niet meer terugkeert op de buis. Van der Meijde was al langer op de hoogte. "Ik vond het een leuk concept, maar het was allemaal te netjes", aldus de oud-international. "Er wordt op zaterdag geanalyseerd, er wordt op zondag geanalyseerd en dan wordt er op maandagavond ook nog een keer bij ons geanalyseerd. Daar zitten mensen niet op te wachten."

"De mensen willen gewoon leuke verhalen horen en een beetje lachen", vervolgt Van der Meijde. "Dan gaan we weer over wedstrijden praten, wat iedereen het hele weekend al heeft gehoord. Vandaar dat het niet doorgaat. Ik vind het wel jammer, want ik zat daar écht op mijn plek." Van der Meijde heeft 'duizend procent' zeker begrip voor de beslissing van Talpa. "Ja, mensen willen net als met VI ook andere verhalen. Het hoeft niet altijd over voetbal te gaan, maar hier ging het gewoon over: Jantje staat buitenspel en hij had moeten wisselen in de 83ste minuut, ofzo. Dat weet iedereen wel, toch?"

Van der Meijde heeft sinds de beëindiging van Veronica Offside geen contact meer met zijn oud-collega’s. "Ik vind het wel goed zo. Ik heb een leuke tijd gehad met Wilfred, met Wesley (Sneijder, red.) en met Wim (Kieft, red.), maar ik vond het te braaf. Dan krijg je dit", aldus de oud-voetballer, die over zijn toekomst niets kwijt wil. "We onderzoeken nog allerlei opties."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!