Ramaj blij met Ten Rouwelaar: 'Hij wil veel stress in mijn hoofd opwekken'

Ramaj blij met aanwinst Ajax: 'Hij wil veel stress in mijn hoofd opwekken'

29 juni om 21:48

Diant Ramaj is erg te spreken over de energie die Francesco Farioli als trainer van Ajax brengt. Ook keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar maakt een goede indruk bij de 22-jarige sluitpost.  

"Het leven is goed", laat Ramaj weten aan Ajax TV. De doelman van de Amsterdammers is hersteld van de breuk in zijn linkerelleboog en traint weer volle bak mee met Ajax 1. "Ik kan weer honderd procent geven. Er zijn veel veranderingen rondom het team en ik heb er een goed gevoel over. Er hangt een goede sfeer bij de trainers en bij de staf en iedereen geeft honderd procent om te leren van het verleden en alles te geven voor de toekomst."

De eerste trainingen onder Francesco Farioli waren zwaar, vertelt Ramaj. "Zeker voor de spelers die een hoop moesten rennen. Maar we kregen ook een hoop input van de trainers. Het is zwaar voor je brein om dat allemaal te verwerken, maar het gaat de goede kant op. We zijn bezig met een nieuwe manier van hoe het vroeger was, en we brengen het naar een hoger niveau."

Ook de nieuwe keeperstrainer van Ajax, Jelle ten Rouwelaar, valt in de smaak bij Ramaj. "Mijn eerste indruk is heel goed. We zitten op hetzelfde level en ik denk dat het in de toekomst nog beter gaat worden. Hij wil veel stress in mijn hoofd opwekken tijdens de trainingen en dat is een belangrijk onderdeel van de wedstrijden omdat je als keeper altijd scherp moet zijn."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!