Eriksen uit in het Nederlands zijn onvrede

Eriksen uit in het Nederlands zijn onvrede: 'Het is een schande voor ons'

30 juni om 10:33
Laatste update: 30 juni om 13:03

Christian Eriksen baalt als een stekker van de Deense uitschakeling op het EK. In het Nederlands beklaagt de sterspeler van Denemarken zich over de arbitraire beslissingen die zijn gemaakt.

Denemarken verloor zaterdagavond met 2-0 van Duitsland. Na afloop verschijnt Eriksen voor de camera van de NOS, waar hij in het Nederlands geïnterviewd wordt. "We hadden het gevoel dat we iets hadden, nu staan we met helemaal niks", stelt de middenvelder, die het niet eens was met een aantal beslissingen van de scheidsrechter. "Nu is het bij de tegenpartij, het is een schande voor ons. Ik vind die handssituatie nog lelijker dan buitenspel. Met hands heb je het gevoel dat het hands is of niet. Nu wordt dit helaas als hands gezien", doelt Eriksen op de penalty die Duitsland kreeg.

Eriksen wordt ook gevraagd naar de komst van René Hake bij Manchester United. De trainer van Go Ahead wordt de assistent van Erik ten Hag op Old Trafford, terwijl Eriksen ook onder contract staat bij The Red Devils. "Nog een Nederlander, we gaan het zien. Dit is nu een grote teleurstelling. Ruud van Nistelrooij komt ook, veel Nederlanders."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!