Wellenreuther gaat contract bij Feyenoord verlengen

'Feyenoord slaat grote slag en houdt Wellenreuther uit handen van andere clubs'

2 juli om 19:48
Laatste update: 2 juli om 20:56

Timon Wellenreuther gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen, zo meldt 1908. De huidige verbintenis van de goalie loopt door tot de zomer van 2025, maar hij zou zijn jawoord hebben gegeven.

Wellenreuther moet zijn handtekening nog gaan zetten onder een nieuwe verbintenis, maar volgens 1908 staan alle signalen op groen. 'De club gaat de contractverlenging van de sluitpost daarop spoedig wereldkundig maken', schrijft het doorgaans goed ingevoerde medium. Het huidige contract van de goalie loopt tot medio 2025, maar hij gaat deze waarschijnlijk verlengen tot de zomer van 2027.

Door de aanstaande contractverlenging gaat Wellenreuther deze zomer zijn derde seizoen in met Feyenoord. De Rotterdammers slaan een belangrijke slag met het langere verblijf van de Duitser, want hij kan naar verluidt rekenen op interesse van PSV, AS Roma en Internazionale. 'De verwachting is dat de keeper uit Karlsruhe komend seizoen de eerste doelman is van Feyenoord', klinkt het.

Tot dusver speelde Wellenreuther 40 officiële duels in dienst van Feyenoord, waarin hij zestien keer de nul wist te houden. In de zomer van 2022 werd de Duitser op huurbasis overgenomen van RSC Anderlecht, waarna een jaar later de koopoptie van ongeveer 1 miljoen euro werd gelicht door de Rotterdammers. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!