Bosz rekent niet meer op Ramalho bij PSV

Bosz vertelt: 'Ik reken niet meer op hem, hij was er ook niet vandaag'

2 juli om 21:41
Laatste update: 2 juli om 21:43

Peter Bosz rekent bij PSV niet meer op André Ramalho. Het contract van de verdediger liep deze zomer af en hij is er met de club niet uitgekomen over een nieuwe verbintenis. Bosz wil zodoende een nieuwe rechter centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen.

PSV is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen, zonder Ramalho. "Op dit moment reken ik niet meer op Ramalho. De club heeft hem een voorstel gedaan en ze zijn er niet uitgekomen. Hij was er ook niet vandaag", vertelt Bosz in gesprek met ESPN. "Namen noemen heeft geen zin. Het is duidelijk dat we een rechter centrale verdediger nodig hebben. We gaan zien wie er komen."

Op dit moment is Bosz tevreden over de huidige selectie van PSV. Er hebben nog weinig veranderingen plaatsgevonden in vergelijking met het afgelopen seizoen. "We zijn een paar jongens kwijtgeraakt. Dat waren jongens die aan het einde van hun contract waren", aldus de oefenmeester. "Alle andere jongens zijn er nog. Daar ben ik tevreden mee, want we hadden al een heel goed elftal."

Verder gaat Bosz in op Lozano, die in de winterstop zal vertrekken bij PSV. Hij gaat in januari naar het Amerikaanse San Diego FC. Bosz is blij dat deze transfer nu al is afgerond. "Als je onverwachts in de winterstop een speler kwijtraakt, is dat altijd een hele moeilijke lastige periode", zo vertelt hij. "Spelers zijn duurder en clubs willen hun beste speler niet laten gaan. We zijn er al op voorbereid en we weten dat het gaat gebeuren."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!