Bosz voorziet hels karwei met PSV

Bosz voorziet hels karwei met PSV: 'Wij krijgen nu wat Feyenoord vorig jaar had'

3 juli om 09:32

Peter Bosz verwacht dat het prolongeren van de titel met PSV een hels karwei wordt. De trainer van de Eindhovenaren voorziet een soortegelijk scenario waar Feyenoord het afgelopen seizoen mee te kampen had. 

"Vorig jaar waren we vijf jaar geen kampioen geworden", vertelt Bosz aan het Eindhovens Dagblad. De scherpte en eensgezindheid in de selectie was er om die reden vanaf de allereerste training, vervolgt de trainer. "Spelers luisteren dan beter. Als je dan zegt dat we allemaal naar links gaan, gaan we met z'n allen naar links."

Komend seizoen zal het bij PSV anders zijn, verwacht de trainer van de landskampioen. "Geheid dat er nu een paar gaan zeggen dat we toch naar rechts moeten. Wij krijgen nu wat Feyenoord vorig jaar had. Iedereen wil van je winnen."

Bosz heeft dan ook duidelijk voor ogen wat er moet gebeuren bij PSV, dat het nieuwe Eredivisie-seizoen op 10 augustus begint met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. "Messcherp beginnen moet, daar liet Feyenoord vorig jaar wat liggen. Wij begonnen in de eredivisie goed, ook omdat we al een aantal serieuze wedstrijden achter de rug hadden."