Zaakwaarnemer Mitchell vertelt over stap naar Feyenoord

Zaakwaarnemer transfertarget: 'Feyenoord is zeker een optie, zo niet de beste optie'

3 juli om 11:27

De zaakwaarnemer van Jeyland Mitchell heeft bevestigd dat Feyenoord een goede kans heeft om zijn pupil in te lijven. Na de uitschakeling van Costa Rica op de Copa América liet de agent zich bijzonder positief uit over de Rotterdammers.

"Feyenoord behoort inderdaad tot een van de opties", is de zaakwaarnemer van Mitchell, kraakhelder tegenover Tigo Sports. "Zo niet de beste optie. Het zou echt een mooie stap voor hem zijn." Deze week werd bekend dat Feyenoord het Costa Ricaanse talent op de radar heeft. Echter zouden ook clubs uit België en Portugal toenadering hebben gezocht, dat bevestigde diezelfde zaakwaarnemer Kurt Monsink aan 1908.nl.

Mitchell staat in zijn thuisland Costa Rica te boeken als één van de grootste talenten. De 19-jarige centrumverdediger was de laatste weken met zijn land actief op de Copa América, maar Costa Rica werd dinsdagavond uitgeschakeld in een poule met Brazilië, Colombia en Paraguay. Bij Feyenoord wordt Mitchell gezien als een serieuze back-up voor het hart van de defensie en dus hoeft bijvoorbeeld alliantieclub FC Dordrecht niet op zijn tijdelijke komst te rekenen.