Willem II huurt Sandra van Club Brugge

Willem II huurt voormalig Excelsior-speler met ervaring in de Champions League

4 juli om 10:15
Laatste update: 4 juli om 10:27

Cisse Sandra speelt komend seizoen op huurbasis voor Willem II. De 20-jarige middenvelder wordt voor één jaar gehuurd van Club Brugge, waar hij zijn contract heeft verlengd.

Bij Club Brugge kwam Sandra onder andere uit in de UEFA Youth League. In december 2021 maakte de talentvolle middenvelder op 17-jarige leeftijd zijn Champions League-debuut tegen Paris Saint-Germain. Enkele maanden later tekende hij zijn eerste profcontract in België. Afgelopen seizoen speelde Sandra in de Eredivisie bij Excelsior, waar hij 31 duels speelde op het hoogste niveau.

"Ik ben hartstikke blij dat ik mijn weg verder kan voortzetten bij Willem II in de Eredivisie", reageert Sandra in gesprek met de clubkanalen. "De club staat bekend om jonge spelers een kans te geven en verder te laten ontwikkelen. Daarnaast waren de gesprekken met de technisch directeur en trainer zeer positief."

Bij Excelsior degradeerde de Belgisch jeugdinternational uit de Eredivisie. Dit had de jongeling nog niet eerder meegemaakt. "Degraderen voelde verschrikkelijk", zo vertelt hij. "Het is een ervaring die ik niet nog eens wil meemaken. Desondanks moet de knop weer om en ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in Tilburg."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met niemand minder dan Royston Drenthe!