Bij TOTO wedden op Mbappé en Ronaldo tijdens Frankrijk - Portugal op het EK

Laat Mbappé idool Ronaldo andermaal huilen op het EK of gebeurt het andersom?

5 juli om 18:00

ADVERTORIAL - Naast de kraker tussen Spanje en Duitsland staat er vrijdagavond met Frankrijk - Portugal nog een prachtaffiche op het programma. Het is een duel tussen Kylian Mbappé en Cristiano Ronaldo, de twee sterren die enorm veel respect voor elkaar hebben. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Het zuinige Portugal en Frankrijk

Zowel Frankrijk als Portugal deden wat ze moesten doen in de achtste finales: winnen. Beide landen deden dat maar nipt. De Fransen sloegen pas vijf minuten voor tijd toe tegen België en wisten die wedstrijd met 1-0 over de streep te trekken. De Portugezen hadden zelfs verlenging en strafschoppen nodig om Slovenië op de knieën te krijgen. Nu staan Frankrijk en Portugal tegenover elkaar in de kwartfinale. TOTO heeft odds voor het bereiken van de volgende ronde. Die van Frankrijk staat op 1.67, terwijl Portugal een bijbehorende odd van 2.21 heeft.

Mbappé treft idool Ronaldo

De wedstrijd tussen Frankrijk en Portugal staat ook vooral in het teken van Mbappé tegen Ronaldo. Van de Franse superster is bekend dat hij zijn kamer vroeger vol had hangen met posters van de befaamde nummer zeven en Real Madrid. "Hij is een legende, we hebben contact. We moeten waarderen wie hij is en wat hij heeft gedaan. Hij is een unieke speler en zijn cv spreekt voor zichzelf. Maar ik wil wel winnen", klonk het.

Daar zal Mbappé toch wel de verdediging van Portugal voor moeten slechten. Een goal van de Fransman heeft een bijbehorende quotering van 2.70 bij TOTO. De quotering voor een treffer van Ronaldo is met 2.90 ietwat hoger. TOTO heeft daarnaast nog verschillende speciaal verhoogde quotering. Drie schoten op doel van Mbappé heeft een bijbehorende quotering van 3.20. Bij één of meer kopballen op doel van Ronaldo hoort een quotering van 4.25.

Klik hier om de weddenschappen van TOTO te spelen!

Welkomstactie

Voor nieuwe spelers heeft TOTO een speciale welkomstactie in petto. Maak een account aan en activeer de bonus 'met 10 euro inzet krijg je 50 euro aan Free Bets'. Zet tien euro in op bijvoorbeeld het duel tussen Oranje en Turkije (weddenschap met minimale quotering van 1.50) en ontvang vijf keer een Free Bet ter waarde van tien euro. Klik hier om de actie te spelen bij TOTO.