Bij Unibet wedden op het treffen tussen Oranje en Turkije in de kwartfinale van EK

Oranje treft gehavend Turkije: pak nu €50 euro bij bereiken van de halve finale!

6 juli om 12:00
Laatste update: 6 juli om 13:39

ADVERTORIAL - Na de klasse vertoning in München tegen Roemenië bereidt het Nederlands elftal zich voor op Turkije. Oranje zal de Turken in de kwartfinale moeten verslaan om de halve finale van het EK te kunnen bereiken. Unibet pakt uit voor dit duel met een welkomstbonus (24 jaar en ouder) verander €1 in €50 wanneer Oranje Turkije verslaat.

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Nederland - Turkije en zet in op 'Team bereikt volgende ronde: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en deze is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Klik hier om mee te spelen met de welkomstactie van Unibet!

Met een odd van 1.28 is Nederland de grote favoriet om de volgende ronde te bereiken, aangezien aan Turkije een odd van 3.75 is gekoppeld. Oranje zal er nog wat harder aan moeten trekken dan tegen Roemenië, maar treft wel een gehavend Turkije op zijn pad. Orkun Kökcü, Ismail Yüksek en Merih Demiral zijn geschorst.

Bekijk hier overige aanbod van Unibet via deze link

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust