Ihattaren laat zich zien in Almere

Ihattaren in training: gevallen talent duikt op in Almere

5 juli om 15:42

Mohamed Ihattaren is weer eens gesignaleerd op het trainingsveld. De voormalig speler van onder meer PSV en Ajax liet zich zien bij de SB Voetbalacademy in Almere. Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat de 22-jarige een officiële wedstrijd op profniveau speelde.

De SB Voetbalacademy is een academie in Almere waar voetballers op niveau kunnen trainen, om fit te blijven door middel van trainingen met ervaren oefenmeesters. De voetbalacademie heeft een foto geplaatst waarop naast Ihattaren (tweede van links, boven) onder meer Soufiane Touzani te zien is.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mohamed saad badissi (@sbvoetbalacademy)

In maart sprak VoetbalPrimeur met Mohamed Achabar, de vader van KRC Genk-verdediger Zakaria el Ouahdi en tevens de nieuwe zaakwaarnemer van Ihattaren. Hij liet weten dat de linkspoot vastberaden is om zich terug te knokken. "Mo wil het echt serieus oppakken. De kansen die hij gaat krijgen, moeten we nu met beide handen grijpen. Mohamed is gewoon een hele goede jongen. We zijn nu al een tijdje achter de schermen bezig. Hij wil zich terugvechten en we gaan hem helpen, met de wil van Allah."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!