Stengs bevestigt interesse Lazio

Interesse Lazio bevestigd bij Feyenoord: 'Het klopt wel'

6 juli om 18:03

Calvin Stengs bevestigt dat SS Lazio belangstelling voor hem heeft. De spelmaker van Feyenoord benadrukt dat de Italiaanse interesse nog niet concreet is.

Feyenoord speelde zaterdagmiddag zijn eerste oefenwedstrijd onder de nieuwe trainer Brian Priske. Deze werd met 0-4 gewonnen van FC Dordrecht, Stengs was eenmaal trefzeker. Na afloop van het duel stond de middenvelder ESPN te woord. "Het klopt wel", zegt hij over de interesse van Lazio. "Maar nog niets concreets. Ik ben blij dat ik bij Feyenoord ben. Ik ben er pas een jaar, dus ik zie het wel."

Stengs bevestigt dat hij in principe nog een seizoen bij Feyenoord wil blijven. Wel verwacht hij dat er de komende periode nog diverse mutaties zullen plaatsvinden bij de Rotterdammers. "Het is lastig om te zeggen. Er zullen nog jongens bij komen en weggaan." Wie zeker weg is, is Mats Wieffer. De controleur tekende bij Brighton. "Mooi voor hem", aldus Stengs. "Mats is twee jaar geleden bij Feyenoord gekomen en het elftal ingerold. Ik denk dat hij het goed heeft gedaan. Als je dan voor 30 miljoen naar Brighton kan, is dat mooi voor hem en de club."

De 25-jarige Stengs ligt nog tot de zomer van 2027 vast bij Feyenoord. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op vijftien miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!