Driouech over transfer naar PSV

Driouech reageert op PSV-move: 'Hij zei dat ik gek was als ik niet zou komen'

7 juli om 18:16

Couhaib Driouech is dolblij dat hij zich eindelijk speler van PSV mag noemen. De 22-jarige buitenspeler is zondag gepresenteerd door de Eindhovense club, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een vijfjarig contract.

Driouech komt over van Excelsior. Afgelopen winter was de aanvaller al zeer dicht bij een overgang naar de kampioen van de Eredivisie. Earnest Stewart, technisch directeur van PSV, is blij dat de transfer is afgerond. "Het is een speler met ontzettend veel kwaliteiten. Door zijn snelheid en techniek kan hij kansen creëren en afronden", reageert hij op de clubsite.

"Hij heeft bij Excelsior Rotterdam bewezen dat hij onder druk kan presteren en ook dan zijn stempel op wedstrijden kan drukken. Ik ben blij dat het gelukt is", aldus Stewart. Driouech zelf kijkt er naar uit om bij PSV aan de slag te gaan. "Ik ben heel blij dat ik hier ben en het PSV-shirt mag aantrekken. Voor mij is het echt een eer om hier te mogen spelen."

Driouech was tijdens zijn vakantie al druk bezig met zijn move naar Eindhoven. "Ik was vorige week nog op vakantie met Ismael Saibari en hij zei dat ik gek zou zijn als ik niet zou komen." Bij PSV gaat Driouech spelen met rugnummer 21.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine Met John van Loen over de halve finale plek van Oranje!