Geen Saudi-Arabië: transfergerucht over Bakayoko klopt niet

Geen Saudi-Arabië: Bakayoko-nieuws klopt niet, EK-ganger meldt zich snel bij PSV

8 juli om 10:48
Laatste update: 8 juli om 17:44

Het nieuws rond Johan Bakayoko en een mogelijke transfer naar Saudi-Arabië kunnen naar het rijk der fabelen worden verwezen. De Belgische aanvaller zal PSV niet verlaten voor Al Hilal, aldus het Eindhovens Dagblad.

Bakayoko sluit op 15 juli weer aan bij PSV, dat die week op trainingskamp is in Duitsland. 'Bijzondere omstandigheden uitgezonderd', wordt eraan toegevoegd. Vanuit Italië kwam deze week het nieuws door dat Bakayoko in de belangstelling staat van Al Hilal, de kampioen van Saudi-Arabië.

Bakayoko heeft een indrukwekkend jaar achter de rug bij PSV, dat mede door zijn veertien goals, veertien assists en overtuigende spel met een straatlengte voorsprong landskampioen werd. Het leverde hem al de interesse van onder meer Liverpool, Arsenal, Bayern München en Borussia Dortmund op. Met België kon hij zijn stempel niet drukken op het EK.

Het is sterk de vraag of Bakayoko een verhuizing naar Saudi-Arabië überhaupt had zien zitten. Bij Al Hilal spelen wel veel spelers die in Europa hun sporen hebben verdiend, waaronder Yassine Bounou, Kalidou Koulibaly, Renan Lodi, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Malcom, Alexandar Mitrovic en Neymar.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met nieuws over o.a. Ajax, PSV en Feyenoord!