Jeyland Mitchell reageert op zijn transfer naar Feyenoord

Kersverse Feyenoord-aanwinst Mitchell richt zich tot fans: 'Wil harten veroveren'

8 juli om 17:47
Laatste update: 8 juli om 17:52

Voor Jeyland Mitchell komt er met het tekenen voor Feyenoord een droom uit. De pas negentienjarige Costa Ricaan heeft maandag voor vijf jaar getekend in Rotterdam-Zuid en kan niet wachten om het voetbalveld op te stappen met zijn nieuwe teamgenoten. Dat vertelt de verdediger in een eerste reactie op de clubwebsite.

"Voor een jonge voetballer uit Costa Rica zoals ik is het natuurlijk een droom dat een indrukwekkende club als Feyenoord me wil hebben", begint Mitchell over zijn eerste buitenlandse transfer. De verdediger komt over van het Costa Ricaanse Liga Deportivo de Alajuelense en heeft hectische weken achter de rug, waarin hij ook zijn opwachting maakte op de Copa América.

"Het is heel snel gegaan. Van Alajuelense naar het nationale team en nu de stap naar Europa. Maar ik ben er nog niet, het begint nu pas. Ik wil bij Feyenoord slagen, de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen in De Kuip."

Hoe hij dat wil gaan realiseren, heeft Mitchell ook duidelijk. "Ik moet elke dag opnieuw hongerig zijn en alles willen geven om nog beter te worden als voetballer. Daar heb ik heel veel zin in", besluit hij.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met nieuws over o.a. Ajax, PSV en Feyenoord!