FC Utrecht bevestigt uitgaande transfer

FC Utrecht bevestigt uitgaande transfer: 'Zijn tot een passende oplossing gekomen'

10 juli om 11:43
Laatste update: 10 juli om 11:44

FC Utrecht raakt Marouan Azarkan definitief kwijt aan het Al Nasr van Alfred Schreuder. De Domstedelingen melden dat de transfer, die al enkele dagen in de lucht hing, nu afgerond is.

Azarkan verlaat Utrecht daarmee al na één seizoen. Over de transfersom die de nummer zeven van het afgelopen Eredivisie-seizoen ontvangt, is niets bekend. In gesprek met de clubkanalen geeft technisch directeur Jordy Zuidam tekst en uitleg over de transfer. "Mede vanwege enkele blessures is het eerste seizoen van Marouan bij FC Utrecht niet zo gelopen als hijzelf en wij hadden verwacht en gehoopt. Toen Al Nasr SC zich voor Marouan meldde, gaf hij aan open te staan voor een overstap."

"Wij zijn met Al-Nasr SC vervolgens tot een passende oplossing gekomen voor het nog doorlopende contract van Marouan. We bedanken hem voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem een succesvol vervolg van zijn carrière toe", besluit Zuidam. Bij Al-Nasr gaat Azarkan samenspelen met Othmane Boussaid, die tot afgelopen seizoen ook actief was bij Utrecht. Schreuder is de trainer van de club uit Dubai.