Supersub maakt goede indruk bij Feyenoord: 'Er wacht mooie toekomst op hem hier'

10 maart om 11:55

Feyenoord-trainer Arne Slot was eigenlijk niet van plan om Ezequiel Bullaude binnen de lijnen te brengen tegen Shakhtar Donetsk, maar op aanraden van assistent-trainer Marino Pusic ging de oefenmeester overstag. Bullaude maakte uiteindelijk de bepalende 1-1. Orkun Kökcü is op zijn beurt wel onder de indruk van de Argentijn.

"Hij viel vandaag (donderdag, red.) uitstekend in, mede omdat hij een goal maakte", zegt Slot na afloop van het duel met Shakhtar (1-1) op de persconferentie. "Nu was het Marino Pusic die zei: ik denk echt dat we Eze nog moeten brengen. Ik zei: dat komt dan ook een beetje over alsof we het niet meer weten, omdat Paixao, dan van linksbuiten, naar de spitspositie, naar rechtsbuiten ging. Maar toch hebben we het gedaan en daar hebben we geen spijt van."

Aanvoerder Kökcü ziet dat Bullaude zijn draai steeds beter begint te vinden in Rotterdam. "Hij heeft een neusje voor de goal, dat zie je ook op trainingen. Als hij in de zestien komt is hij gevaarlijk. Er wacht nog een mooie toekomst op hem hier, denk ik.