Saibari wijst puntje van kritiek aan bij PSV: 'We konden er zo meer maken'

9 november om 08:35

Ismael Saibari vertelt in gesprek met VoetbalPrimeur erg blij te zijn met de zege van PSV, maar wijst ook een puntje van kritiek aan. De middenvelder, die in de tweede helft zijn opwachting maakte, erkent dat de score voor de Eindhovenaren hoger uit had moeten vallen. 

Saibari wordt voor de camera van VoetbalPrimeur gevraagd naar wat er bij hem overheerst na de 1-0 overwinning op RC Lens: opluchting of een enigszins onvoldaan gevoel vanwege de sobere 1-0. "Ik denk wel beide. We konden er zo meer maken", vertelt de aanvallende middenvelder, die daarmee hoogstwaarschijnlijk doelt op de grote kans in de slotfase voor Hirving Lozano, die voor eigen succes ging in plaats van te kiezen voor de meegelopen Johan Bakayoko. 

"Maar uiteindelijk is het het belangrijkste dat je drie punten pakt, en dat we nu tweede staan", vervolgt Saibari, die niet kan vertellen hoe het kan dat PSV er in de Eredivisie lustig op los scoort, maar moeite ervaart om datzelfde te herhalen in het miljardenbal. "Soms gaat gaat hij erin, soms gaat hij er niet in", besluit hij.