Ajax deelt goed commercieel nieuws: 'Erg blij, dankbaar voor het vertrouwen'

Ajax deelt goed commercieel nieuws: 'Erg blij, dankbaar voor het vertrouwen'

19 april - 16:11
29

Ajax en TUI gaan langer met elkaar door. De reisorganisatie is sinds 2014 als partner aan de Amsterdamse club verbonden en de samenwerking wordt verlengd voor nog eens minimaal zes jaar.

Dat betekent dat TUI en Ajax tot 2030 aan elkaar verbonden blijven. "We zijn erg blij met deze langdurige verlenging met de grootste reisorganisatie van Nederland en de wereld. En we zijn TUI ook erg dankbaar voor dit vertrouwen", reageert Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, op de clubsite. "Ze zijn niet alleen al tien jaar een trouwe belangrijke partner maar verzorgen ook alle reizen die we met onze teams en zakelijke relaties ondernemen. De kwaliteit daarvan is enorm hoog, dat ervaren we zelf maar krijgen we ook terug van onze spelers en speelsters, de staf en relaties uit binnen- en buitenland."

Wedden

Meer odds

Arjan Kers, algemeen directeur TUI Nederland, is eveneens blij met de verlenging. "Met veel trots organiseren we al heel lang voor Ajax de reizen naar trainingskampen en Europese uitwedstrijden. We blijven de lat op dat vlak hoog leggen", zegt hij. "Daarmee laten we zien dat we als geen ander reizigers kunnen ontzorgen en verrassen. Daarnaast hebben we dankzij het partnership met Ajax de mogelijkheid om ons gehele en brede reisaanbod onder de aandacht te brengen bij miljoenen fans en volgers."

Ajax en TUI werken nauw samen rondom trainingskampen en Europese uitwedstrijden. Het huidige Europese seizoen verliep niet goed voor de Amsterdammers. Nadat de club in de groepsfase afzakte naar de Conference League, werd er in die competitie in de achtste finales verloren van Aston Villa.