'Ze draaien Feyenoord de nek om, een schande dat de club niet wordt omarmd'

'Ze draaien Feyenoord de nek om, een schande dat de club niet wordt omarmd'

19 april - 22:43 Laatste update: 23:23
194

Chris Woerts heeft vrijdagavond in de studio van Vandaag Inside harde kritiek geleverd op de wijze waarop de gemeente Rotterdam omgaat met Feyenoord. De sportmarketeer vindt dat de club, in zijn ogen het 'boegbeeld' van de stad Rotterdam, wordt gedwarsboomd. 

"Feyenoord wordt door de gemeente de stad uitgedreven", steekt een felle Woerst van wal. "Ze gaan rond De Kuip huizen bouwen. Alle parkeerterreinen verdwijnen. De directrice van De Kuip, Lilian de Leeuw, heeft haar mond dichtgehouden. Zij wist al drie of vier maanden dat dat plan is ingediend, en dat betekent dat ze het verdienmodel van De Kuip de nek omdraaien."

Wedden

Meer odds

Dat heeft grote gevolgen, verwacht de gast bij VI. "Feyenoord wordt nu onaantrekkelijk voor de KNVB en voor interlands. De gemeente is zo gefrustreerd dat Feyenoord City (plan voor nieuw stadion, red.) niet door is gegaan, dat ze bezig zijn om Feyenoord de nek om te draaien. Lilian de Leeuw heeft eigenlijk een mes in de rug gestoken bij de directie."

"De gemeente is zo anti-Feyenoord, nadat Feyenoord City de nek om is gedraaid", vervolgt Woerts. "Het is een schande dat de gemeente de club niet omarmt. Het is het boegbeeld voor de stad."