Bruma hoopt op komst van maatje: We hebben bijna dagelijks contact
"Natuurlijk zeg ik dan tegen hem dat hij terug moet komen"

Bruma hoopt op komst van maatje: "We hebben bijna dagelijks contact"

23-07-2014 09:57
4

Ondanks alle geruchten is het voorlopig rustig bij PSV, dat tot op heden Luuk de Jong en Remko Pasveer aantrok en Marcel Ritzmaier terughaalde. Vooral verdedigend kan er nog wel wat bij, beaamt Jeffrey Bruma.

PSV is nog op zoek naar twee centrale verdedigers en een middenvelder. "Er zal zeker nog wat bijkomen", zegt Bruma in gesprek met Metro. De 22-jarige international hoopt op de terugkeer van zijn maatje Karim Rekik, die voorlopig voor zijn kans bij Manchester City gaat.

"We hebben bijna dagelijks contact. Natuurlijk zeg ik dan tegen hem dat hij terug moet komen. Het zal een voordeel zijn, want we zijn goed op elkaar ingespeeld. Net zoals ik met Jorrit Hendrix daar goed heb gespeeld. Als er een nieuwe jongen bijkomt, heeft dat misschien tijd nodig."

"Maar ook in de huidige selectie zit veel kwaliteit", maakt de verdediger duidelijk. "Vergeet niet dat er nog wat jongens terugkomen van het WK. Dat is natuurlijk ook al een kwaliteitsimpuls. Vorig seizoen moesten we ook veel spelers missen door langdurige blessures, denk aan Georginio Wijnaldum en Luciano Narsingh. Als zij een heel seizoen meedoen scheelt dat ook."